7 Ağustos 2014 Perşembe

Cehennem Melekleri 3



       Merhaba bu hafta vizyona girecek filmler arasında sanırım en çok merak edilen ve beklenen film Cehennem Melekleri 3 olsa gerek. Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak, Barney (Stallone), Christmas (Statham) ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan
Conrad Stonebanks (Gibson), şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Artık ekipmanları ve teknikleri de daha güçlü ve moderndir. Ancak karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?

Cehennem melekleri serisini ünlü Rambo filmlerinin unutulmaz kahramanı Sylvester Stallone'un liderliğinde 2010 yılında aksiyon filmlerinin aranan isimlerini bir araya getirmesi ile The Expendables serisi başlamış oldu. İlk filmin beğenilmesi ve büyük gişe başarısının ardından iki yıl sonra bir devam filmiyle seriye devam edilmişti. İlk filmde ki yıldızlara yeni yıldızlar da eklenerek daha da büyük bir merak uyandırmayı başarmıştı ama aslında bu bir bakıma serinin bu şekilde devam edebileceğinin de bir ip ucu olmuş oldu. Bana göre 2. film ilk filme göre daha güzeldi, bakalım 3. film için nasıl bir yorum yapacağız. İlk filmi aratacak mı yoksa 2. filmi unutturacak mı yarın hep birlikte göreceğiz. İlk iki seride olup 3. filmde yer almayacak olan oyuncu Bruce Willis'e Mr. Church rolü için günlük 750 bin dolar, toplamda ise 3 milyon dolar teklif edilmiş, ancak Willis bunun yerine günlük 1 milyon dolar talepte bulunmuş. Bu isteği kabul etmeyen Sylvester Stallone ve yapımcılar, Willis'in yerine Harrison Ford ile anlaşmaya varmış. Serinin önceki bölümlerinde olan Chuck Norris'te bu bölümde yer almayacak. Sinemamüzik.com'un haberine göre; Norris bir söyleşide, Hollywood´un avantür ustalarıyla birlikte oynamaktan zevk aldığını, ancak işi kararında bırakmanın daha doğru olduğunu belirtti. Amerikan basını ise, Chuck Norris´in Cehennem Melekleri 2´deki argo konuşmalardan büyük rahatsızlık duyduğunu, fimin ABD´de 13 yaş altı seyircilere yasaklanmasının Norris´in canını sıktığını yazdı.  Sylvester Stallone, yıldızlarla dolu bu filmin kadrosuna Jackie Chan'i de eklemek istemiş, yardımcı rollerden biri için teklif sunduğu Jackie Chan ise başrollerden birini istediği için teklifi geri çevirmiş. Serinin ilk filmini bizzat kendisi yöneten Stallone, ikinci filmin yönetmen koltuğunda ise Simon West yer almıştı.Seriye taze kan getirmek isteyen Sylvester Stallone bu nedenle filmde kötü adam rolünde göreceğimiz Mel Gibson'a filmin yönetmenliğini teklif etmiş ama Gibson, kadroya yalnızca oyuncu olarak katılmayı tercih etmiş, bunun üzerine yönetmen koltuğuna Avustralyalı yönetmen Patrick Hughes'u oturtmayı tercih etmiş. Filmin çekimleri 2013 Ağustos'unda başlayıp Ekim'de sona erdi ve Bulgaristan'daki NU Boyana Films stüdyolarında gerçekleştirildi. bu filmde 2010 yılında vergi kaçakçılığından dolayı hepse giren ve yaklaşık 2.5 yıl kalan Wesley Snipes'te rol alacak aslında bu ünlü yıldızın hapisten çıktıktan sonra ki ilk filmi olacak.

Sylvester Stallone : Barney Ross
 Jason Statham : Lee Christmas
Antonio Banderas : Galgo
Jet Li : Yin Yang
Wesley Snipes : Doc
Dolph Lundgren : Gunner Jensen
Kelsey Grammer : Bonaparte
Randy Couture : Toll Road

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Fragman


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder